Kategorier
Information Nyheter Stämma Valberedningen

VILL DU VARA MED I STYRELSEN?

Efter nästa föreningsstämma (sommaren 2021) kommer det finnas ett behov av 2-3st nya ordinarie ledamöter i styrelsen. Kanske blir det du?

Vad gör styrelsen?

Styrelsen ansvarar för fastigheten och dess tekniska funktioner, för ekonomin och för att bostadsrättsföreningen ska följa lagen. De som sitter i styrelsen är valda av de medlemmar som bor i föreningen och det är styrelsens uppdrag att företräda medlemmarnas frågor och att arbeta för föreningens bästa.

Är jag rätt person?

Om du använder en smartphone/dator dagligen och har grundläggande kunskaper i Microsoft Office 365-paketet (Word, Excel, Teams etc.) kommer det underlätta ditt arbete i styrelsen, ännu mer nu än tidigare då det mesta av styrelsens arbete sker helt digitalt p.g.a. Covid19 (men också för att det är betydligt mer effektivt än analogt arbete).

Om du idag jobbar – eller har jobbat – som ekonom, administratör, koordinator, marknadsförare, kommunikatör, projektledare eller liknande är det meriterande men inte ett krav.

Jag vill veta mer!

Kontakta styrelsen på info@brfdoktorn.se för att få reda på mer om styrelsearbetet – är du intresserad av att bli nominerad till stämman kontaktar du valberedningen@brfdoktorn.se