Kategorier
Information Nyheter Valberedningen

VALBEREDNINGEN SÖKER NYA LEDAMÖTER

Vill du vara med och forma ditt framtida boende? Vi bor alla i en ekonomisk förening som äger fastigheten och därmed bostadsrätterna. Du är alltså själv med och äger huset du bor och lever i. Föreningens verksamhet är beroende av det arbete som medlemmarna på olika sätt lägger ner.

Vi bestämmer tillsammans hur ekonomi och underhåll ska skötas, hur de gemensamma utrymmena ska användas på bästa sätt och hur vår utemiljö ska utformas.

Vi står nu inför att vi ska förnya en del av vår styrelse och vi letar efter dig. Vill du vara med och leda vår bostadsrättsförening och tror du har kompetensen och viljan?

Har du kunskap/meriter eller intresse av något av följande:

• Fastighetsskötsel/Teknik
• Juridik/Administration/Ekonomi
• IT
• Information
• El/Tele/Bygg

Allt detta är meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du kan kommunicera med våra medlemmar och har en god vilja och har viljan att lära dig. En viktig del är att du gillar att arbeta i grupp både med styrelsen och med medlemmarna.

Om du tror att du har för föreningen passande egenskaper ser vi gärna att du kandiderar till styrelseuppdrag i vår förening.

Anmäl ditt intresse senast 30 april 2018 genom att ringa till Kerstin Lehtihet på tel 070-736 39 71 eller Robert Widén på tel 073-987 20 89. Alternativt via e-post: valberedningen@brfdoktorn.se

Vid eventuella frågor kontakta oss.

Valberedningen